Zanka

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan, CHP’nin yaklaşan kurultayı için gazeteye verilen ilanda yer alan ve tartışmaya açılan iki soruya yönelik çarpıcı eleştirilerde bulundu. Türkiye’deki siyasi tablo Özcan Yeniçeri ile birlikte masaya yatırıldı…

Zanka TV’de yayınlanan ‘Söz Meclisten İçeri’ programında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan ve 24. Dönem Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

CHP’nin kurultay sürecinde Kılıçdaroğlu’na muhalefet eden kişileri anlatan Yaşar Okuyan, “Mesela Yılmaz Ateş beyanat veriyor “CHP’nin bu son kurultayı olur” diye. Önder Sav ertelensin diyor. Şahin Mengü kurultayın durdurulması için dava açıyor, mahkeme reddediyor. Başkaları da var” dedi.

Yaşar Okuyan, CHP’nin kurultay ilanında yer alan, “Bu süreçte iki soru tartışılmalıdır. Bir; rejimin dayattığı ve çerçevesini çizdiği merkez sağ bir siyasetle mi devam edeceğiz? Yoksa çağa uygun bir sol siyaseti mi kuracağız? İki; mevcut antidemokratik yönetim anlayışını mı onaylayacağız? Yoksa demokratik bir örgüt ve parti yönetimi anlayışını mı hayata geçireceğiz?” ifadelerine de dikkat çekti ve çeşitli haberleri de göstererek eleştirilerde bulundu.

“Türkiye’de siyasi üslup ve seviyesizlik toplumun tüm alanlarına ve damarlarına yansımış durumda” diyen Özcan Yeniçeri de siyaset arenasındaki yanlışları ortaya koydu.

YAŞAR OKUYAN VE ÖZCAN YENİÇERİ’NİN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver