Zanka

Habertürk’te siyaset dünyasından isimlerin büyük tartışmalar yaşadığı programı sunan Didem Arslan Yılmaz, Show TV’ye transfer oldu. Herkes ünlü sunucunun nasıl bir program yapacağını merak ediyordu. Sorunun yanıtı geldi, format Müge Anlı’nın izlenme rekorları kıran programıyla neredeyse aynı. Üstelik yapılan açıklamada dikkat çeken ifadeler de kullanıldı...

Show TV’ye transfer olan Didem Arslan Yılmaz’ın yeni programının detayları belli oldu. Programın adı "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" olacak ve format da Türkiye’nin en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’le neredeyse aynı olacak gibi görünüyor.

Show TV'den programla ilgili yapılan açıklamada, "Haberciliğinin verdiği tecrübe ile yaşananlara farklı pencerelerden bakacak olan Didem Arslan Yılmaz ile Türkiye’de artık hiçbir olay gizli kalmayacak; hiçbir dava yarım bırakılmayacak, hiç kimse yok sayılmayacak" denildi.

Programda alanında uzman hukukçular ve doktorların da yer alacağı belirtilen açıklamada, "Türk televizyonlarının gerçeklikle tanışacağı programda kederler sevince; karamsarlık umuda dönüşecek. Yıllardır yakınlarını arayanlara umut, çözülemeyen davalara ışık olacak program Türk halkına yeni bir ses, yeni bir soluk getirecek”  ifadeleri kullanıldı.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1