Zanka

Şule Çet cinayetini hatırlatan bir olay bu kez İstanbul’da yaşandı. Belediye çalışanı olan 46 yaşındaki Şeyda Yılmaz, Ataşehir’de 20 katlı rezidansın 8’inci katından düşmüş halde bulundu. Düştüğü katta M.A.D.’ye ait bir ofisin olması, şüphe yarattı. Yakınları Yılmaz’ın intihar edecek biri olmadığını ve cinayetten şüphelendiklerini söylüyor…

10 yıla yakın bir süredir Ataşehir Belediyesi’nde çalışan Şeyda Yılmaz geçen 17 Eylül akşamı, belediye binasının yakınındaki bir rezidansa gitti. Yılmaz’ın gittiği ofis, nargile kafe ve magazin sitesi bulunan M.A.D.’ye aitti.

Aynı akşam saat 23.30 sıralarında rezidansın toprak zemininde Şeyda Yılmaz’ın cansız bedeni bulundu. Üzerinde herhangi bir giysi bulunmayan Yılmaz’ın olay yerinde can verdiği öğrenildi.

İNTİHAR EDECEK BİRİ DEĞİLDİ

Yılmaz ile çocukluk arkadaşı olduklarını söyleyen T.T. “Şeyda intihar edecek biri değildi. Oğlu bu yıl fen lisesine girdi. Eşi ile sorunlu bir evliliği oldu ve ayrıldılar. Belediyeden önce özel bir şirkette yönetici olarak çalıştı. Kendi başına ayakları üzerinde durabilen, çocuğunu okutan bir kadındı. Kesinlikle intihar olduğunu düşünmüyorum. Cinayet olduğu açık” dedi.

SERBEST BIRAKILDI

Gözaltına alınan ofis sahibi M.A.D. bir gün sonra adli kontrolle serbest kaldı.

M.A.D.’nin olayın yaşandığı rezidansa geçen mart ayında taşındığı öğrenildi. Rezidansta yaşayan başka kişilerin bir süre önce M.A.D. ile ilgili yönetimi uyardıkları bildirildi.

Yönetime gönderilen e-posta mesajında M.A.D.’nin çevreye rahatsızlık verdiği, gerekli önlemin alınmasının talep edildiği öğrenildi. M.A.D.’nin sosyal medya hesaplarında ise elinde silahlı çok sayıda fotoğrafı bulunuyor.

ATLAMASI GÜÇ

Anılan kattaki pencere de dışa doğru açılıyor. Yaklaşık 30-35 santim açılabilen camdan bir kişinin aşağı atlamasının ise güç olduğu değerlendiriliyor.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver