Zanka

Zanka TV Genel Yayın Yönetmeni Ferit Atay soruyor, araştırmacı yazar Cem Özüak cevaplıyor.

Teklif TBMM'ye geliyor! SSK, Bağ-Kur refah payı ve en düşük emekli maaşı için 2 hesap: Emekli maaşı zammı düzenlemeleri için artık son viraja girildi. Emekliye refah payı ve en düşük emekli maaşı olmak üzere 2 düzenleme yapılacak.

SSK, Bağ-Kur emeklisi ile memur emeklisi arasında oluşan zam farkı için adım atılacak. Emekliye ek zam düzenlemelerinin de içine konulacağı yasa teklifi Meclis'e geliyor. Emekliler Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın açıkladığı emekliye ek zam formülünü merak ediyor.

İşte milyonların merak ettiği refah payı ve en düşük emekli maaşı için 2 hesap...

Kabine toplantısı neden iptal edildi?

Ankara'da neler oluyor?

Emekli zammı refah payı yok mu?

Erdoğan ile Mehmet Şimşek arasında neler oluyor?

 İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu Emekliye 17.000 TL istedi! EMEKLİYE EK ZAM SON DAKİKA: Refah payı için düğmeye basıldı!

SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Son dakika haberi: Emekliye refah payı için düğmeye basıldı. Yüzde 37,57'lik SSK ve Bağ-Kur emekli zammı için iyileştirme yapılacak. 7 bin 500 TL olarak uygulanan en düşük emekli maaşı da 2024 yılı için yeniden belirlenecek.

Hazine ve Maliye ile Çalışma Bakanlığı bürokratları emekliye zam düzenlemeleri için teknik ve bütçe çalışmayı tamamladı. Emekliye ek zam için 3 formül masada

6 aylık enflasyon yüzde 37,57 olarak gerçekleşti. Bu rakam doğrudan SSK, Bağ-Kur emekli zammı olurken, memur ve memur emeklisi yüzde 15'lik toplu sözleşme zammı ile beraber yüzde 49,25'lik zam aldı. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılacak ek iyileştirme bu hafta netleşecek.

Hazine ve Maliye ile Çalışma Bakanlığı bürokratları teknik çalışmayı tamamladı. Emekliye zam düzenlemeleri için Başkan Erdoğan'ın talimatıyla bütçe sınırları zorlanacak. Adımlar düşük gelir grubu gözetilerek atılacak. 3 formül üzerinde duruluyor: Emekliye refah payı olarak puan eklenmesi En düşük emekli maaşı için yeni artış Emekli kök maaş zammı (Oransal veya seyyanen zam) Murat Kurum'un İBB adaylığı resmiyet kazanmasından hemen sonra, İstanbullulara "Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu?" sorusunu yönelttik. İşte sonuçlar... Altın Dolar Borsa son gelişmeler!

Bu programda yatırım tavsiyesi verilmemektedir.

Ayrıcalıklardan yararlanmak için ailemize 'KATIL'ın: https://www.youtube.com/channel/UCE3qm63AUbigSDVqEEePW4A/join

Kanalımıza abone olmayı unutmayın: https://www.youtube.com/channel/UCE3qm63AUbigSDVqEEePW4A

Twitter: https://twitter.com/zankamedya Instagram: https://www.instagram.com/zankamedya/... Web: https://www.zanka.com.tr/

İzlemek için tıklayınız



Bu içeriğe emoji ile tepki ver