Zanka

Survivor’a sakatlığı nedeniyle veda eden Ersin Korkut, konseyde köpeği Mes’in ölümünden habersiz söyledikleriyle ekran başındaki herkesi ağlatmıştı. Gönüllerin şampiyonu olan Korkut, acı haberi aldı ve sosyal medyadan sevenlerine teşekkür etti…

Survivor 2020'nin dün akşam ekranlara gelen bölümünde duygu dolu anlar yaşandı. Ünlüler takımından Ersin Korkut'un sakatlığının ciddi bir boyuta ulaşması nedeniyle, yarışmaya devam edemeyeceği açıklandı.

Yarışmanın iddialı isimlerinden Ersin Korkut'un veda edeceğini açıklayan Acun Ilıcalı, oldukça üzgün olduğunu dile getirirken köpeğinin ölümünden habersiz olan Survivor Ersin'in sözleri yürekleri burktu. Ailesinden önce köpeği Mes'i göreceğini ifade eden Ersin'in sözleri ardından Acun Ilıcalı'nın sözler boğazında düğümlendi.

Acun Ilıcalı, eleme konseyinde yaptığı açıklamaların ardından Ersin'e yönelerek çekim dışında bir şey konuşacağız dedi. Konunun Mes’le ilgili olduğu tahmin edildi.

Ve Ersin ne yazık ki acı haberi aldı. Sosyal medya hesabından Mes’le fotoğrafını paylaşan ünlü isim, “Böyle bir sevgi görmek insanın acı gününde ne kadar değerli anlatamam. Siz ne güzel insanlarsınız...” ifadelerini kullandı.

MES NEDEN ÖLDÜ?

Ersin Korkut, köpeği Mes'i ailesine emanet etmişti. Ancak Ersin Korkut'un yarışmaya katılmasından kısa bir süre sonra trafik kazası geçiren Mes, hayatını kaybetmişti.

Her fırsatta köpeğini çok özlediğini söyleyen Survivor Ersin'e kötü haberi kimse verememişti. Acun Ilıcalı, Salı günü konsey toplantısında Ersin'e kötü haberi vereceğini söylemişti ancak Yılmaz Erdoğan'ın devreye girmesiyle Ilıcalı, haberi vermekten vazgeçtiğini duyurmuştu.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1