Zanka

Buket Aydın’ın Kanal D’den sürpriz istifası büyük ses getirmişti. Aydın’ın yerine Ana Haber’e Deniz Bayramoğlu gelmişti. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Bayramoğlu, “Sunucunun kendisini değil haberi anlattığı bir yapı inşa etmeye çalışacağız” cümlesiyle Buket Aydın’a adeta bir göndermede bulundu. Aynı zamanda Ece Üner’in eşi olan Bayramoğlu, aralarındaki rekabeti de değerlendirdi…

Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan Kanal D Ana Haber sunucusu Deniz Bayramoğlu, yeni kanalından eşi Ece Üner’e özel açıklamalarda bulundu. "Muhabirim, haberin içinde aktif şekilde olacağım. Yoksa kendime ihanet etmiş olurum." diyen Bayramoğlu, Kanal D’nin gençlik hayali olduğunu şöyle anlattı:

"Üniversitede bir öğretmenimin oğluna yıllar önce ‘Kanal D Ana Haber’ hedefimi söylemişim. Gençlik hayalimdi. Gazeteci, sunucu ve ekran yüzü olarak bir kariyer yolu takip ediyorsan gidilebilecek en üst nokta Kanal D Ana Haber. Böyle bir teklifi kabul etmemek insanın kariyerine ihanet olur."

Buket Aydın'ın yerine gelen Deniz Bayramoğlu’nun, "Sakin ama iddialı, haber merkezinin ön planda olduğu, sunucunun kendisini değil haberi anlattığı bir yapı inşa etmeye çalışacağız. Gerçek haberi, doğru şekilde almak için adresin Kanal D Ana Haber olduğunu görecekler” sözleri ise oldukça konuşulacak cinsten. Bu sözleri okuyan çoğu kişi, üstü kapalı da olsa Aydın’a bir gönderme yapıldığı sonucunu çıkarttı.

ECE ÜNER’LE RAKİP OLMAK ZOR MU?

Show Haber’in yorumlarıyla sosyal medyayı sallayan ve sık sık gündeme gelen sunucusu Ece Üner’le evli olan Bayramoğlu, göreve geldiğinde en çok ‘Eşine rakip oldu’ diye manşet olmuştu. Rakipliği değerlendiren Bayramoğlu, şunları söyledi:

"Eşiniz Ece Üner’le farklı kanallarda ana haber sunuyorsunuz. Rakip olmak zor mu?" sorusuna Bayramoğlu, "Hiç zor değil. Elbette ikimiz de hem kendi işlerimizin hem de birbirimizin işlerinin iyi olmasını isteriz. Fakat aynı anda her iki kişi reyting sıralamasında en üst sırada olamaz. Ama emin ol, biz bunları özel hayatımızın içine almayacak noktadayız.

Eşim dünyevi hırslarını terbiye etmiş biri. Kanal D Ana Haber’i sunacağımın haberini alınca benden çok sevindi. 'Evde medya dedikodusu yapmayız’ desek bize kim inanır! Minik iş dedikoduları yapar, çoğunlukla da ‘Aman’ deyip geçeriz."



Bu içeriğe emoji ile tepki ver