Zanka

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, bir radyo programında Acun Ilıcalı’nın bir dönem kendisine O Ses Türkiye yarışması için jüri üyeliği teklif ettiğini söylemişti. Açıklamanın çarpıcı kısmı ise Ortaç’ın, Ilıcalı’yı konuşmak için gece kulübüne çağırması ve telefonun suratına kapanması olayıydı. Çok konuşulan açıklamanın ardından Serdar Ortaç bu kez, yanlış anlaşıldığını söyledi…

Şarkıcı Serdar Ortaç, katıldığı bir radyo programında Acun Ilıcalı ve O Ses Türkiye programı hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Ortaç, O Ses Türkiye’de jüriliği kaçırdığını şu sözlerle anlatmıştı:

“Ben televizyonculuk yaparken her gün birinci oluyorduk. Şu an ki Survivor gibi… Televizyonculuk değişti. Diziler patladı. Yine program yapmak istiyorum. 3-4 sene önce Acun arayıp ‘O Ses Türkiye diye yarışma yapıyorum. Kesin jüri olman lazım. Kenan Doğulu’yu da aradım’ dedi. Ben de ‘Reina’dayım gel abi konuşalım’ dedim. Acun da; ‘Ben sana iş konuşalım diyorum sen beni Reina’ya çağırıyorsun’ diye sinirlenip yüzüme kapadı telefonu. O Ses Türkiye öyle kaçtı”

Bu açıklamasıyla magazin dünyasına bomba gibi düşen Serdar Ortaç, Instagram hesabından konuyla ilgili paylaştığı videoda yanlış anlaşıldığını söyledi ve “Durup dururken Acun’la mevzu yaratmayın” dedi.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver