Zanka

Zanka TV genel yayın yönetmeni Ferit Atay sorguluyorum programında 22. dönem milletvekili Emin Şirin ile Genç Parti'nin 5. Olağan Kongresini ve Cem Uzan konusu değerlendirdi.

 

Genç Parti'nin 5. Olağan Kongresi yapıldı. Partinin kurucu genel başkanı olan ve 10 yıldır Fransa'da yaşayan Cem Uzan kongreye telekonferansla katılırken, kendisi gibi yurt dışında yaşayan kardeşi Murat Hakan Uzan yeni genel başkanı oldu.

Cem Uzan partisinin iktidar olması halinde yapacaklarını da şöyle sıraladı: Türkiye’nin ikinci büyük borsası Diyarbakır’a kurulacak. Nasıl Amerika’nın Las Vegas’ı varsa Türkiye’nin de böyle bir turizm merkezi olacak. Buraya milyonlarca turist gelecek ve milyarlarca dolar Türkiye’ye akacaktır. Türkiye’nin Yapay zeka merkezleri Eskişehir, Tekirdağ ve Samsun’da kurulacak. Adalet yok! Genel af şart. Çocuk ve Kadın’a karşı işlenen taciz suçlarından mahkum olanlar, cinayet ve cinayete teşebbüs sebebiyle mahkum kimse asla af kapsamında olmayacak.

İşsizlik maaşı, emeklilik maaşı ve asgari ücret Euro’ya endeksli olacak ve 3 ayda bir otomatik kur ayarlamasından geçecek. Almanya ve Fransa ile mevcut olan ekonomik bağlar en üst seviyeye çıkarılacaktır.

Ayrıca Genç Part'nin logosuna ekleme de geldi. İki hilal, ortada yıldız altında Genç Parti yazan parti logosuna ekleme geldi. Cem Uzan’ın imzası parti logosuna dahil edildi.

#cemuzan #gençparti #hakanuzan #erdoğan #haber #feritatay #eminşirin #zankatv #zanka #sondakika #sorguluyorum

Desteğiniz için: Patreon: https://www.patreon.com/zankatv

Kanalımıza abone olmayı unutmayın: https://www.youtube.com/channel/UCE3q...

Twitter: https://twitter.com/zankamedya

Instagram: https://www.instagram.com/zankamedya/...

Facebook: Zanka Medya Web: https://www.zanka.com.tr/



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
2