Zanka

ABD’de gençlerin corona virüsle tehlikeli oyunu dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Covid-19’a yakalanan ilk kişiye para ödülü verilen skandal partilerden birinde, virüse yakalanan 30 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti. Ülkede endişeler giderek artıyor…

ABD’nin Texas eyaletinde yeni tip corona virüs (Covid-19) salgının kandırmaca olduğunu düşünen 30 yaşındaki bir erkek, onlarca kişinin bulunduğu bir virüs bulaştırma partisine katıldı.

Eyalete bağlı San Antonio’daki Methodist Hastanesi’nden Dr. Jane Appleby, partiye katılan genç adamın corona virüsün gerçekliğini test etmek için katıldığı partiden sonra hayatını kaybettiğini söyledi. Yerel basına konuşan Appleby, ölen hastanın son anlarındayken hemşiresine bakarak, “Bir hata yaptığımı düşünüyorum. Bunun bir kandırmaca olduğunu düşünüyordum, ama değilmiş” dediğini anlattı. Doktor, “İnsanların panik olmasını istemiyorum ancak insanların virüsün ne kadar ciddi olduğunu ve hızlı yayılabildiğini görmesi için gerçek hayatta yaşanan bazı örnekleri paylaşmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

20 İLE 30 YAŞ ARASINDA BİRÇOK KRİTİK HASTA VAR

Bununla birlikte Dr. Appleby, Covid-19’dan artık daha geniş bir yaş aralığının etkilendiğini ve Methodist Hastanesi’nde 20 ila 30 yaş arasında birçok kritik derecede hasta olduğunu açıkladı.

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver