Zanka

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyada Beşiktaş altyapısı sorununun çözüldüğüne yönelik bir paylaşımda bulunmuştu. Bu paylaşıma bir taraftardan “Neyini çözdün acaba? Son 50 yılda Beşiktaş altyapısından doğru düzgün 10-15 topçu çıkmadı be” yanıtı geldi. Başkan İmamoğlu taraftarın sitemine esprili bir karşılık verdi...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Beşiktaş semtindeki altyapı sorununu çözdüklerini anlatan bir video paylaştı ve bu paylaşımına “Beşiktaş Meydanı’ndaki altyapı sorununu da çözdük. Yıllardır denize akan kanalizasyona son verdi; yağmur sonrası Meydan, Sinan Paşa Camii ve Barbaros Hayrettin Paşa Türbesi de artık sular altında kalmayacak” notunu düştü.

Twitter’da bir Beşiktaş taraftarı kullanıcı ise İmamoğlu’nun paylaşımını alıntılayarak, “Neyini çözdün acaba? Son 50 yılda Beşiktaş altyapısından doğru düzgün 10-15 topçu çıkmadı be” diye yazdı.

Kullanıcının esprili yanıtını cevapsız Başkan, o paylaşımı alıntılayarak yanıt verdi:

“Biz İstanbul’daki yarım asırlık altyapı sorunlarını çözdük. Eminim güzide kulübümüz Beşiktaş da bu zamana kadar olduğu gibi genç yeteneklerimizi futbola kazandıracaktır. ‘Bırakmam seni’ demekten vazgeçmeyin”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver