Zanka

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’i vahşice katleden Cemal Metin Avcı tutuklanarak cezaevine gönderilmişti ve tek kişilik hücreye alınmıştı. Ancak tek kişilik hücreye konması da yeterli olmadı, Avcı güvenlik gerekçesiyle Afyon Yüksek Güvenlikli T Tipi Cezaevi'ne nakledildi. Avcı'nın eşi ise olayın ardından travma geçirdi. Psikolojik tedavi gören Eda Avcı, boşanma davası açtı.

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in katil zanlısı Cemal Metin Avcı, güvenlik nedeniyle Adalet Bakanlığı’nın talimatı ile Muğla E Tipi Ceza İnfaz Kurumundan Afyon Yüksek Güvenlikli T Tipi Ceza İnfaz Kurumu’na nakledildi.

Öte yandan Cemal Metin Avcı’nın eşi Eda Avcı avukatı aracılığıyla boşanma davası açtı. Eda Avcı'nın avukatı Doğukan Uzakgiden, yaşanan sürece ilişkin yaptığı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Yaşanan bu olaylardan dolayı takdir edersiniz ki müvekkilim büyük bir travma geçirmektedir. Kendisi bu konuda mağdur durumdadır. Şu an psikolojik tedavi görmektedir. Malum şahıs ile tüm ilişkilerinin kesilmesi ve müvekkilimin mağduriyetinin bir an önce giderilmesi için gerekli tüm hukuki işlemler devam etmektedir. Bu konuda toplumdan hassasiyet beklediğimizi, açıklamamız dışında müvekkilimin mağduriyetine neden olabilecek her türlü paylaşım ve haberlere ilişkin yasal yollara başvuracağımızı kamuoyuna bildiririz"



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1