Zanka

Yeni sezonda sarı kırmızılıların giyeceği formalar satışa çıktı. Ancak taraftar yeni formaları beğenmedi, sosyal medyada hem Galatasaray’a hem de Nike’a tepki yağıyor…

Süper Lig'i 6. sırada tamamlayan Galatasaray, 2020-2021 sezonunda takımın giyeceği formaları tanıttı ve satışa çıkardı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray ve Nike, 2020-2021 sezonu iç saha ve deplasman formalarını tanıttı. İç saha forma tasarımı, Galatasaray’ın klasik parçalısına yeni bir soluk getiriyor. Sarı ve kırmızının buluştuğu parçalı çizgisi, Galatasaray taraftarının takımla buluşmasından çıkan alevi temsil ediyor. Yeni tasarım, parçalının taraftarın tutkusunu ve ateşini tam yansıtması amacını taşıyor.

Dış saha forması da ateş temasından ilham almaya devam ediyor. Taraftarın karanlıkta yaktığı meşaleden esinlenilen tasarım ateşin kıvılcımlarını barındırıyor. İlk defa Galatasaray logosu siyah monokrom şeklinde tasarlanmış arma ile formanın üstünde yerini alıyor"

Ancak yeni formalar taraftarı hiç de mutlu etmedi. Satış fiyatı 279.90 lira olması bir kenara tasarım da sınıfta kaldı. Sosyal medya platformu Twitter’da, binlerce taraftar kötü eleştirilerde bulundu. Formalardan Nike’ı sorumlu tutan taraftarlar, ünlü spor markasına da tepkileri  dile getirdi.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver