Zanka

Konserve balık sektörünün dev ismi Dardanel, Çanakkale’de bulunan fabrikasında 14 günlük gözetimli karantina kararı alındı. Akıllara işçilerde virüs tespit edilip edilmediği gelirken, şirketten yapılan açıklamada kararın tedbir olduğu bildirildi…

Çanakkale’de Dardanel Önentaş Gıda’ya ait fabrika için karantina kararı alındı. Şirketin KAP’a yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Şirketimizin Çanakkale’deki fabrikasında Covid-19 salgınına karşı çalışanlarımızın sağlığını korumaya yönelik alınan tedbirler sıkı şekilde uygulanmaktadır. Bu sayede üretim faaliyetlerimizde herhangi bir aksama yaşanmamıştır.

Bundan sonra da üretim faaliyetlerimizde bir aksama yaşanmaması için, bugünden geçerli olmak üzere 14 gün süreyle çalışanlarımızın mesai saatleri dışında da tarafımızca gözetim altında tutulduğu kapalı devre çalışma sistemi tedbir olarak uygulanacaktır.”

Kararın Çanakkale Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurul kararı doğrultusunda alındığı ve çalışanların işlerine devam edeceği, akşam ise fabrika sahasındaki konaklama yerlerinde kalacağı öğrenildi.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver