Zanka

Son bir hafta içerisinde korona virüs tedbirleri kapsamında çarşı pazar denetimlerine çıkan ve AKP ile MHP kongrelerine katılan Denizli Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, korona virüse yakalandığını duyurdu. Akçay’la temaslı 17 kişi karantinaya alınırken, başkanın katıldığı organizasyonlarda virüs taşıyıp taşımadığı ise merak konusu…

Denizli'nin Beyağaç ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Akçay'ın korona virüs testi pozitif çıktı. Dün Tavas Devlet Hastanesi'ne giderek test yaptıran Akçay, sonucu sosyal medya hesabından paylaştı.

Başkan Akçay paylaşımında “Değerli dostlar ve hemşehrilerim, 14 Eylül 2020 Pazartesi günü Tavas Devlet Hastanesi'nde yaptırmış olduğum Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Bu nedenle tedavi sürecimi evimde karantina altında geçireceğim. Allah'ın izniyle en kısa sürede sağlığıma kavuşarak, sizlerle birlikte olmayı ümit ediyorum. Sağlıklı günler dilerim” ifadelerini kullandı.

TEMASLI 17 KİŞİ KARANTİNADA

Akçay korona tanısının konmasının ardından evinde karantinaya alındı. Akçay'ın belediyede yakın temas halinde olduğu makam şoförü ve özel kalem personelinin de aralarında bulunduğu 17 kişinin karantinaya alındığı öğrenildi.

PAZAR DENETLEDİ, KONGREYE KATILDI

Mustafa Akçay’ın, son bir hafta içerisinde yoğun bir programı vardı. 10 Eylül’de ekibi ve Vali Ali Fuat Atik ile ilçede korona virüs denetimlerine çıkan Akçay, 11 Eylül’de MHP’nin Beyağaç İlçe Kongresi’ne katıldı. 12 Eylül’de ise AKP’nin Beyağaç Olağan Kongresi’ndeydi.

Denetimlerde ve AKP kongresinde maskesini çıkarmayan Akçay, MHP kongresinde konuşma yaparken ise maske takmamıştı.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver