Zanka

Konya’da bir kadının sevgilisi tarafından darp edildiğini gören Kadir Şeker, olaya müdahale etmek isterken yaşanan arbedede şiddet uygulayan kişiyi bıçaklayarak ölümüne sebep olmuştu. Türkiye’nin konuştuğu olayın ardından tutuklanan Kadir Şeker için savcı, 12 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası verilmesini ve haksız tahrik indiriminin de üst seviyeden uygulanmasını istedi…

Türkiye'nin uzun süre konuştuğu olay Konya'da yaşanmıştı. Ayşe Dırla'yı (35) dövdüğü öne sürülen Özgür Duran'ı (32), engel olmak isterken kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan ve 19 yıla kadar hapsi istenen Kadir Şeker'in (20) yargılandığı davada 3'üncü duruşma başladı.

Davada mütalaasını açıklayan Cumhuriyet savcısı, sanığın "haksız tahrik altında kasten öldürme" suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını ve haksız tahrik indiriminin de üst seviyeden uygulanmasını talep etti.

Ayrıca, 'yasak bıçaklar ve diğer aletlerle ilgili suçlar ve cezaları' kapsamında 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası verilmesi istendi.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver