Zanka

Aleyna Çakır’ın ölümüyle ilgili şüpheli konumunda yer alan Ümitcan Uygun’un, yurtta kalan kızları gece hayatına yönlendirdiği iddia edilen annesi Gülay Uygun dün akşam ölü bulunmuştu. İntihar ettiği söylenen kadının eşi ve oğlu Ümitcan, Müge Anlı’yı hedef göstermişti. Hakaret içerikli haberleriyle sık sık gündeme gelen Yeni Akit de haberinde Müge Anlı’yı hedef gösterince yine tepkileri üzerine çekti…

Yeni Akit, geçtiğimiz günlerde skandal bir başlık attığı Meryem Uzerli'nin ardından şimdi de Müge Anlı'yı hedef gösterdi.

Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili katil zanlısı olarak yargılanan Ümitcan Uygun, annesinin intihar etmesinin ardından bir takım açıklamalarda bulunmuştu. Ümitcan Uygun'un babası da Müge Anlı'yı tehdit ederek 'Allahsız kadın' ifadelerini kullanmıştı.

Bu gelişmelerin ardından bugünkü programında açıklama yapan Müge Anlı, “İstediğiniz kadar tehdit edin, bu yoldan dönmeyeceğim. Kimse onlarca kız üzerinden para kazanmaz. Bunu söyleyeme devam edeceğim. Kadının psikolojisi oğluyla ilgili iddialara bozulmadı da, benim programıma mı bozuldu?” demişti.

YENİ AKİT’TEN SKANDAL İFADELER

“Toplum psikolojisi derinden yaralanıyor... TV ekranlarında Müge Anlı rezaleti!” başlıklı bir haber yapan Yeni Akit’in haberinde, şu ifadelere yer verildi:

“Müge Anlı’nın programında Aleyna Çakır’ın ölümünden dolayı suçlanan Ümitcan Uygun’un annesi ölü bulundu. Canına kıydığı iddia edilen Gülay Uygun'un "Ölümümden Müge Anlı sorumludur" yazılı bir not bıraktığı da ileri sürüldü. Olayın ardından yargı ve emniyet güçlerinin görevini televizyon ekranlarından yapmaya kalkışan Müge Anlı’ya tepki yağdı.

TV ekranlarında Müge Anlı rezaleti

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’nın sunduğu ‘Tatlı Sert’ adlı program emniyet ve yargının yapması gereken görevi üstlenmeye çalışılması nedeniyle ağır eleştiri alıyor. Son yaşanan olayın ardından sosyal medyada Müge Anlı'ya tepki gösteren kullanıcılar "Toplum psikolojisi derinden yaralanıyor" yorumunda bulundu.

En mahrem bilgileri ve uygun olmayan ailevi meseleleri milyonların gözü önünde tartıştıran ve toplumda psikolojik yıkım yaşanmasına neden olan Anlı’nın programı sosyal medya da büyük tepki çekiyor.

Yargıçlığa soyunuyor

TV ekranlarında yargıçlığa soyunan Müge Anlı’nın toplumun psikolojisini olumsuz etkileyecek konuları milyonlara duyuracak şekilde herkesin önünde tartışmaya açması ve hiç bir hukuki dayanağı olmadan insanları zan altına bırakacak şekilde yayınlar yapması söz konusu programın saçtığı tehlikeyi gözler önüne seriyor.

Devletin yargı ve emniyet güçleri görevinin başındayken televizyon ekranlarında bu tarz programların yayınlanması toplum vicdanını yaralıyor.”

 

İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYINIZ:

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
155