Zanka

Beylikdüzü’nde botoks yaptırdıktan sonra fenalaşan ve bir gün içinde hayatını kaybeden Kübra Boyraz’ın ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor. Daha önce gözaltına alınan 5 kişi serbest bırakılmıştı ancak savcılığın itirazı üzerine güzellik merkezinin sahibi Erdal. D tutuklandı. Skandal olayın ardında yatan skandal gerçek de ortaya çıktı. Kübra’ya cerrahi operasyonu gerçekleştiren kişilerin birinin pratisyen hekim, diğerinin ilkokul mezunu olduğu tespit edildi…

İstanbul Beylikdüzü'ndeki bir güzellik merkezinde botoks operasyonu geçirdikten sonra hayatını kaybeden 38 yaşındaki Kübra Boyraz'ın ölümüyle ilgili soruşturma çarpıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Kızının ölümünden şüphelenen baba Boyraz, suç duyurusunda bulundu. Babanın şikayeti üzerine polis ekipleri konuyla ilgili geniş kapsamlı bir çalışma başlattı. Olayla ilgisi olduğu tespit edilen ve gözaltına alınan, daha sonra ise serbest bırakılan 5 kişiden biri olan Erdal D., savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı. Erdal D., tutuklanıp cezaevine gönderildi. Ömer E. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Sabah’tan Nazif Karaman’ın haberine göre; Şüphelilerden Erdal D.'nin skandalın yaşandığı güzellik merkezinin sahibi olduğu öğrenildi. Erdal D.'nin hiçbir tıbbi eğitimi bulunmaması ve ilkokul mezunu olmasına rağmen hem güzellik merkezi işlettiği, hem de cerrahi operasyonlara katıldığı iddia edildi.

Güzellik merkezi ile irtibatlı olduğu için gözaltına alınan K.A. ifadesinde merkezin sahibi Erdal D.'yi doktor zannettiğini belirtmesi dikkat çekici bulundu. K.A. ifadesinde, "Ben Erdal D.'yi de Öner E.'yi de doktor olarak biliyordum. Erdal D.'nin doktor olmadığını emniyette öğrendim. Botoks ve estetik işi yaptıklarını biliyorum" dedi.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1