Zanka

Antalya’da ormanlık alanda çıkan yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, ormanda yarısı yanmış bir erkek cesedi bulmuştu. Cesedin CHP Döşemealtı eski İlçe Başkanı Hasan Haluk Yalçın’a ait olduğu belirlendi. Cinayeti işleyen ise eski özel harekat polisi çıktı ve suçunu itiraf etti…

Antalya’nın Döşemealtı ilçesi Düzlerçamı Mahallesi'nde dün saat 06.00 sularında ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını söndürdükten sonra ormanlık alanda vücudunun yarısı yanmış erkek cesedi buldu.

İtfaiyenin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede üzerinde kimlik belgesi çıkmayan cesedin, 1.70 boylarında bir erkeğe ait olduğu belirlendi. Cansız bedenin ayak bölümünün yanık olduğu kaydedilirken, vücudunun üst bölgesinde ise darp ve kan izleri tespit edildi.

Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından ceset, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Sabah’ta yer alan habere göre; Yapılan inceleme sonucu cesedin CHP Döşemealtı eski İlçe Başkanı Hasan Haluk Yalçın’a (53) ait olduğu tespit edildi.

Eski ilçe başkanı ve milletvekili adayı Yalçın’ın kurşunlanmış ve boğulmuş olduğu anlaşılınca, polisler katilin bulunması için soruşturmayı genişletti.

İddiaya göre Emniyet Teşkilatı'ndan emekli olduktan sonra Döşemealtı ilçesi Yeşilbayır Sanayi Sitesi'nde bir büfe açan H.B ile alacak verecek meselesi olan Yalçın'ın önceki gece birlikte görüldükleri öğrenildi. Bir restoranda bir araya gelen ikili aralarındaki alacak için birbirlerine teminat vererek ayrıldıkları iddia edildi. Bu gelişmelerden sonra ormanlık alanda çıkan yangın sonrası Yalçın’ın cesedi bulundu.

Gözaltına alınan H.B'nin, kendisine ait büfeyi Yalçın'a devrettikten sonra alacağı olduğunu ve bir türlü alamadığını belirterek suçunu itiraf ettiğini iddia edildi.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1