Zanka

Esra Erol’un programına katılan ve 4 aylık bebeğinin babasının yasak aşk yaşadığı kendinden 28 yaş büyük komşusu çıkması nedeniyle büyük bir sevinç yaşayan Esra Karakuş, gündeme yerleşti. Skandallar zincirinin ardından yeni gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Bakım evine yerleştirilen Karakuş’un korona virüs testi pozitif çıkarken, bebek ise devlet korunmasına alındı…

ATV’de yayınlanan Esra Erol’un sunduğu programa katılan ve 4 aylık bebeğinin babası komşusu çıkan Esra Karakuş, bir anda Türkiye’nin gündemine oturdu. 4 aylık bebeğinin DNA testi sonucunda, kendisinden 28 yaş büyük komşusundan dünyaya getirdiğinin ortaya çıkmasının ardından büyük bir sevinç yaşayan kadın tepkileri de üzerine çekti.

Büyüyen tepkilerin ardından, programa da RTÜK’ten para cezası kesildi.

Canlı yayındaki itirafını suç duyurusu olarak kabul eden Kuyucak Emniyet Amirliği yetkilileri, Esra Karakuş hakkında resen soruşturma açtı. Soruşturma evrakı, Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

Türkiye'nin gündemine yerleşen Esra Karakuş, İstanbul’dan memleketi Aydın Nazilli’ye döner dönmez polis merkezine götürüldü. Karakuş’un, hakkında açılan 5237 sayılı TCK'nın 231. maddesi gereğince, 'çocuğun soy bağını değiştirme' suçu kapsamında ifade verdiği öğrenildi.

Karakolda ifadesi alınan kadın sonrasında serbest bırakılarak kadın sığınma evine yerleştirildi. Bebek ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı.

COVID-19 TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Esra Karakuş’a yerleştirildiği sığınma evinde Covid-19 testi yapıldı. Test sonucu pozitif çıkan kadın hastanede tedaviye alındı.

Karakuş ile temas eden sığınma evindeki 2 personelin ise evde karantinaya alındığı öğrenildi.

Bu haberin ardından gözler Esra Erol’a çevrildi. Ünlü sunucunun test yaptırıp yaptırmadığı ve yaptırdıysa sonucunun ne olduğu şimdilik merak konusu.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver