Zanka

Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişi dün gece gerçekleşti. Bu yıl, 100 milyon liralık büyük ikramiye yalnızca bir çeyrek bilete isabet etti. Diğer 3 biletin ikramiyesi ise Varlık Fonu’na kaldı. İşte kazandıran numaralar ve amortiler…

Milyonlarca kişinin büyük hayallerle beklediği Milli Piyango yılbaşı çekilişi dün gerçekleştirildi. Sonuçlar önce canlı yayında ardından da Milli Piyango Online ekranı üzerinden açıklandı.

Bu yıl, 100 milyon liralık büyük ikramiye 9- 8- 8- 4- 7- 5- 7 rakamlarının bulunduğu çeyrek bilete isabet etti. Büyük ikramiye bir adet çeyrek bilete isabet ederken, satılmayan diğer üç çeyrek biletin ikramiye tutarı Türkiye Varlık Fonu'na kaldı.

AMORTİLER

Milli Piyango çekilişinde amorti çıkan numaralar 0 ve 5 oldu.

SİSAL ŞANS'TAN AÇIKLAMA

Sisal Şans tarafından yapılan açıklamada: “Milli Piyango tarihinde bugüne dek verilen en yüksek miktar olan 100 milyon TL’lik büyük ikramiye satılan tek bir çeyrek bilete çıktı. 25 milyon TL kazanan talihlimizi tebrik ediyoruz. Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye Manisa, Akhisar’dan alınan bilete isabet etti. Herkesin şansı olmaktan çok mutluyuz” ifadelerine yer verildi.

Milli Piyango bilet sorgulama işlemi millipiyangoonline.com üzerinden yapılabiliyor.

İŞTE MİLLİ PİYANGO'NUN KAZANDIRAN NUMARALARI VE BİLET SORGULAMA...

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
221013