Zanka

Ankara’da yılbaşı günü ailesiyle yaşadığı evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 22 yaşındaki Elif Keskin, herkesi korkutmuştu. 14 gün sonra bulunan genç kız, annesiyle Müge Anlı’nın programında kavuştu…

Altındağ ilçesi Yıldıztepe Mahallesi'nde yaşayan Mustafa-Nigar Keskin çiftinin 2 çocuğundan biri olan Elif Keskin, 31 Aralık'ta sabah saatlerinde ailesi ile birlikte yaşadığı evden ayrıldı. Ancak Elif, aynı gün eve dönmedi.

Bunun üzerine Elif'i aramaya başlayan ancak sonuç alamayan aile, polise ihbarda bulundu. Polis ekipleri, Elif Keskin'in bulunması için çalışma başlattı. Ayrıca Elif'in fotoğrafı sosyal medyada paylaşılarak, yardım istenildi.

14 GÜN SONRA ORTAYA ÇIKTI

22 yaşındaki Elif, nihayet sağ salim bulundu. Müge Anlı’nın canlı yayınlanan programına konuk olan Elif Keskin, yılbaşı gecesini arkadaşlarıyla geçirmek istediği için evden çıktığını ve geri dönmeye korktuğunu söyledi. Ailesine kavuştuğu için son derece mutlu olan genç kız, ailesinin kendisini aradığından da habersiz olduğu ve ailesinin kendisine Instagram’dan da ulaşmaması nedeniyle onu sildiklerini düşündüğünü de dile getirdi.

Elif’in annesi ise kızının elini bir an olsun bırakmadı ve sosyal medya hesabı olduğunu bile bilmediğini söyledi.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1