Zanka

Twitter’ın gündeminde dün geceden itibaren Ferdi Tayfur yer almaya başladı. Bunun sebebi ise usta sanatçıyla ilgili herhangi bir haber değil. Ülke sınırlarının çok ötesinden gelen bir haber…

YouTube hesabında 12 milyona yakın takipçisi bulunan dünyaca ünlü YouTuber Casey Neistat’ın Spotify hesabı, Türk hacker ya da hackerlar tarafından hedef alındı. Hesabı ele geçirilen Neistat büyük bir şok yaşarken, Neistat’ın çalma listeleri Ferdi Tayfur şarkılarıyla dolduruldu.

Durumu Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla duyuran Neistat Spotify’dan yardım istedi ve listesinin ekran görüntüsünü paylaştı. Listede sadece Ferdi Tayfur’un değil, Müslüm Gürses, Nadide Sultan, Ahmet Kaya ve Sezen Aksu gibi pek çok ünlü ismin de olması dikkat çekti.

ARABESKİ BEĞENMEDİ

Neistat’ın “Hey Spotify yardım et! Eminim ki birisi benim hesabımı çaldı. Tüm çalma listelerim ve her şey gitti. Ayrıca (hesabımı ele geçiren kişinin müzik zevkine laf etmek istemiyorum) bu normalde dinlediğim müzik türü değil.” paylaşımıyla arabesk müziği beğenmediği anlaşılırken, Türk kullanıcılar ise bu gönderinin altına Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses’i öven yorumlarda bulundu.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
1