Zanka

Sarı lacivertliler, Gölcükspor'da forma giyen genç futbolcu İsmail Yüksek ve kulübü ile anlaşmaya vardı… İsmail Yüksek kimdir? İşte kariyeri…

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, Gölcükspor’un 21 yaşındaki orta saha oyuncusu İsmail Yüksek’i kadrosuna kattı.

İsmail Yüksek ile 5 yıllık anlaşma sağlanırken, futbolcunun 2020-2021 sezonundan itibaren sarı-lacivertli formayı giyeceği duyuruldu.

Fenerbahçe, transferi resmi sosyal medya hesabından şu paylaşımla duyurdu:

İSMAİL YÜKSEK KİMDİR?

26 Ocak 1999 İznik doğumlu İsmail Yüksek, futbola Bursaspor'da başladı. İsmail Yüksek, Yeşil Bursa ve Bursa Yıldırımspor'da amatör lisans ile mücadele ettikten sonra 31 Ağustos 2018'de Gölcükspor'la 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

8 ve 10 numara pozisyonlarında görev alan ve her iki ayağını kullanabilen 21 yaşındaki futbolcu bu sezon Gölcükspor'da 26 maçta forma giydi ve 8 gol attı.

Fenerbahçe ve Antalyaspor dışında Trabzonspor'un da talip olduğu İsmail, bu sezon attığı 8 golle takımının en skorer ismi olarak ön plana çıkıyor. 1.84 boyunda olan İsmail, U17 Ligi'nde 19 maç, 5 gol kaydetti.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver