Zanka

Normalleşme süreci kapsamında liglerin Haziran ayında yeniden başlayacağı açıklanmıştı. Yayıncı kuruluşun usta spikeri Ercan Taner, "Ailemden iki kişi korona virüs tedavisi gördü. Biri yoğun bakımda tedavi gördü. Ne çektiklerini biliyorum. Eşimin kronik rahatsızlığı var. Ne yapacağım yani, stattan stada koşup her riske girip maç mı anlatacağım? Tabii ki hayır” diyerek karara tepki göstermişti. Taner, beIN Sports’la yollarını ayırdı…

Süper Lig'in 12 Haziran'da başlayacak olmasına tepki gösteren Ercan Taner, maçları sunmayacağını köşe yazısında dile getirmişti.

Ajansspor’un yayınında kendisinin beIN Sports spikeri olarak anons edilmesinin ardından efsane spiker, “Düne kadar öyleydi ama artık değil tabi” diyerek ayrılık sinyali verdi.

Digitürk ile karşılıklı olarak konuştuklarını belirten Ercan Taner, “Karşılıklı hayırlı olsun dedik. Ayrılmamın şirketle ilgisi yok ama ben maçların oynanmasını riskli bulan taraftanım” sözleriyle beIN Sports'ta maç anlatmayacağını ve şirketle karşılıklı olarak anlaşıp yolların ayrıldığını açıkladı.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver