Zanka

Son dakika... TFF Başkanı Nihat Özdemir, dün yaptığı açıklamalarla spor dünyasına bomba gibi düşmüştü. Taraftarların ağır eleştirilerinin hedefi olan Özdemir’e, Fenerbahçe bugün sert sözlerle seslendi ve “Yazıklar olsun” dedi. Şimdi gözler Ali Koç’un yapacağı açıklamaya çevrildi…

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, dün verdiği röportajda şu açıklamalarda bulunmuştu:

* 17 yıl Fenerbahçe yönetim kurulunda çalıştım, 10 yılın fazlasında başkanvekilliği yaptım. Görüyorum ki en fazla tepki aldığım grup, aldığım kararlardan en çok şikayet edenler Fenerbahçe taraftarları. Bunu gördükçe de, 'Ya Nihat, sen doğru karar alıyorsun, Fenerbahçe ceketini dışarı asarak buraya oturdun' diyorum. Karar alırken son derece objektif olmaya ve paylaşımcılığı sağlamak için mücadele ediyorum

* 2010-11 sezonunu yaşadık, 9 sezon geride kaldı. 9 senedir herhangi bir şekilde şike olayına rastlamadık. Amatör liglerde de şikayetler geliyor, Etik Kurulumuz inceliyor. Bunlarla ilgili herhangi bir şey yakalayamadık ama yakaladığımız zaman meselenin üzerine gideriz"

“YAZIKLAR OLSUN NİHAT ÖZDEMİR!”

Fenerbahçe Spor Kulübü, TFF Başkanı Nihat Özdemir’in röportajı sonrası resmi sitesinden bir açıklama yayınladı. İşte o zehir zemberek açıklama:

“Yazıklar Olsun Nihat Özdemir!

Tarih: 5 Haziran, Saat 17.00

TFF Başkanı Nihat Özdemir, dün akşam saatlerinde tarihe ‘rezalet’ olarak not edilen beyanatlarından sonra bu saate dek halen bir açıklama yapmamıştır.

Konuyla ve bu şahısla ilgili Başkanımız ve Başkanvekilimiz bugün FB TV’de gerekli açıklamaları yapacaklardır.

Camiamızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ”



Bu içeriğe emoji ile tepki ver