Zanka

Korona virüs tedbirleri kapsamında ara verilen Süper Lig’de, 12 Haziran’da düdük yeniden çalmaya başlayacak. Maçlar seyircisiz oynanacak. Ligin 33’üncü haftasında da Beşiktaş ve Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Seyircisiz derbi için maket taraftar hazırlığında olan siyah beyazlılardan, derbi için rakibine büyük bir jest geldi. Buna göre sahada sadece Beşiktaşlı taraftarların değil, Fenerbahçelilerin de maketleri olacak…

Beşiktaş'ın iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Vodafone Park, 12 Haziran Cuma günü yeniden başlayacak Süper Lig maçlarını bekliyor.

Çalışmalarla ilgili AA muhabirine açıklamada bulunan Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Hakan Avşar, "Çok ciddi önlemlerimiz var. Bütün stadımızı, sporcularımızın olduğu tüm kompleksleri dezenfekte ettik." dedi.

"YARIM KALMIŞ HEYECANIMIZ VAR"

Süper Lig maçlarının yeniden başlamasına değinen Avşar, "Büyük heyecanla bekliyoruz. Yarım kalmış heyecanımız var, inşallah futbol camiası olarak 12 Haziran'da buna kavuşuyoruz. Şimdiden hayırlı olmasını dilerim. Gerekli hazırlıklarımızın çoğunu tamamladık, artık maç günlerini bekliyoruz." diye konuştu.

“SEYİRCİSİZ MAÇ MÜZİKSİZ DANSA BENZİYOR”

Tedbirler kapsamında tribünlerin boş kalacak olması ile ilgili de Avşar, şunları söyledi:

"Taraftarımızın ruhu yeter. Taraftarlarımızla, tüm camiamızla büyük coşku içinde bunları oynamak vardı. Seyircisiz maç müziksiz dansa benziyor. Maalesef günümüzün şartları bu. Elimizden geldiği kadar uyum sağlayıp en iyisini yapmaya çalışıyoruz."

"FENERBAHÇE TARAFTARININ DA MAKETLERİ TRİBÜNDE OLACAK"

Tribünlerde taraftar maketlerinin olacağını vurgulayan Avşar, Fenerbahçe ile oynanacak derbide konuk ekibin seyircisinin de maketlerine yer verileceğini belirterek, şöyle konuştu:

"Fenerbahçe taraftarlarının maketini de yapıyoruz. Hep bir aradaysak, rekabet varsa spor güzel. Müsabakalar bu anlamda bir güzellik, mana kazanıyor. Orada da bir jestimiz var. İnşallah kötü günleri geride bırakırız. İnşallah hep beraber, bütün seyircimizle, ahenkle yarıda kalan coşkuya devam ederiz. En büyük arzumuz bu."

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi 19 Temmuz günü gerçekleşecek. O gün yani 19.07 günü, Dünya Fenerbahçeliler Günü olarak kutlanması nedeniyle sarı lacivertli takıma gönül verenler için ayrı bir önem de taşıyor. Bu anlamda Beşiktaş'tan gelen jest de oldukça anlamlı.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver