Zanka

Son dakika… Aranan hoca değil, ligi tamamlayacak hoca bulundu…

Fenerbahçe Spor Kulübü, Tahir Karapınar’ın 2019-20 sezonunun kalan bölümünde Futbol A Takımı'nın teknik heyeti ile birlikte sahaya çıkacağını açıkladı.

Karapınar, sezonun tamamlanmasının ardından futbol akademi altyapı koordinatörü olarak görev yapacak.

Sarı lacivertlilerden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Tahir Karapınar, yeniden yapılandırılmakta olan Fenerbahçe Futbol Altyapı organizasyonumuzda futbol akademi altyapı koordinatörü olarak göreve getirilmiştir.

Altyapımızda göreve başlayan Karapınar, kariyerinde Türkiye Futbol Federasyonu Genç Milli Takımlar antrenörlüğü ve teknik sorumluluğu, Milli takım Ege ve Akdeniz bölge sorumluluğu görevlerinde bulunmuştur.

Bununla birlikte, Tahir Karapınar 2019-20 sezonunun kalan bölümünde Futbol A Takımımızın teknik heyeti ile birlikte sahaya çıkacak, sezonun tamamlanmasının ardından altyapıdaki görevine resmi olarak başlayacaktır.

Tahir Karapınar’a camiamıza hoş geldin diyor; kendisine başarılar diliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ”

Tahir Karapınar kimdir?

20 Nisan 1967’de İzmir’de dünyaya gelen Tahir Karapınar, eski futbolcudur.

Tirespor (1982-1985-1987), Muğlaspor (1985-1987) Manisaspor (kiralık) (1988) ve Göztepe’de (1989-1991) oynamıştır.

Tahir Karapınar dönemin Altay başkanı Rıdvan Burteçin ve yönetim kurulu üyesi Mahmut Özgener tarafından Göztepe'den Altay'a transfer edilmiş ve aralıksız 12 sezon boyunca kulübe hizmet vermiştir.

Karapınar’ın teknik direktörlük kariyeri ise şöyle; 2009'un ilk aylarında Altay'ın teknik direktör Feyyaz Uçar ile yollarını ayırmasından hemen sonra takımın başına getirildi. 2008-09 sezonunda 1. Lig'i 5. sırada tamamlayarak takımın play-off'lara kalmasını sağladı. Fakat yarı filnalde Kasımpaşa'ya elenerek Süper Lig'e yükselemedi. Sezon sonunda görevinden istifa etti.

 

 

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver