Zanka

Netflix’in izlenme rekorları kıran Alman yapımı dizisi Dark, sürükleyici hikayesi ile izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Dizinin merakla beklediği 3. sezon 27 Haziran itibarıyla Netflix'te yayına girdi.

Netflix takipçilerinin tutkuyla izlediği dizilerin başında gelen Alman yapımı Netflix dizisi Dark 3. sezon için nefesler tutuldu. Farklı hikayesi, etkileyici çekimleri ve dikkat çekici senaryosuyla Netflix’in en iddialı yapımlarından olan Dark, yeni sezonuyla nihayet başladı. Yeni sezon öncesi izleyiciler dizinin eski bölümlerini izleyerek hafızlarını tazelemişti. Sıkı takip gerektiren senaryosu nedeniyle sezonlar arasında verilen boşluklarda dizi karakterlerini ve olay örgüsünü unutmaya başlayan izleyiciler için Dark özet fragman yayınlayarak izleyicilerin hafızalarını tazelemelerine yardımcı olmuştu.

Dark Dizi Konusu

Dark konusu itibariyle izleyenlerin aklını bir hayli karıştırmayı başaran diziler arasında yer alır. Çok sayıda Netflix izleyicisi, Dark dizisini de sırf bu nedenle ilgiyle takip ediyor. Dark dizisi bir çocuğun kaybolması ve herkesin çocuğu bulmaya çalışmasıyla başlıyor. Bu yönüyle bir başka Netflix yapımı olan Stranger Things dizisi ile de benzer yönleri bulunan Dark, olay örgüsü ve hikâyenin ilerleyişi yönünden diğer bölümlerde oldukça farklılaşıyor. Anlatım dili olarak da ismi gibi karanlık bir atmosfer sunan dizi, dört ailenin soru işaretleri ile dolu macerasını anlatıyor. Üç ayrı nesli içerisine alan gizemli olaylarla örülü hikâyede, sık sık farklı yıllar arasında geçişler yaşanıyor.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
2