Zanka

ABD Başkanı Trump’ı destekleyen Kanye West’ten şoke eden bir hamle geldi. Ünlü rapçi ABD Başkanlık seçimlerinde aday olacağını duyurdu. Bu açıklamaya Elon Musk’tan da destek geldi. Eğer gerçekten Kanye seçimlere katılır ve kazanırsa, Kim Kardashian da first lady olacak…

ABD’li rapçi ve tasarımcı Kanye West, bu yılın Kasım ayında yapılacak ABD Başkanlık seçimlerine aday olduğunu açıkladı. Daha önce 2024 yılında aday olmak istediğini söyleyen ve bu tarihi öne çeken Kanye, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Tanrıya inanarak, vizyonumuzu birleştirerek ve geleceğimizi inşa ederek Amerika’nın vaatlerini gerçeğe dönüştürmeliyiz” ifadelerini kullandı. Ünlü rapçinin seçim sloganını da “VISION2020” yani “VİZYON2020” olarak belirledi.

West’in sosyal medyada paylaştığı mesaj büyük yankı uyandırırken, Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın da dahil olduğu birçok isim bu hamleyi desteklediğini duyurdu. Musk, Twitter üzerinden “Benim tam desteğim senindir” mesajını paylaştı.

3 Kasım’daki seçimlere gerçekten katılıp katılmayacağı ya da resmi başvurusunu yapıp yapmadığına dair net bir açıklama yapılmazken, teknik olarak West’in adaylığa şu anda başvurmasının önü açık. Zira bağımsız aday olarak birçok eyalette başvuru yapma süresi henüz dolmadı.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver