Zanka

Konserlerin ardından Beyoğlu’nda eğlenceye çıkan dünya ünlü grubun üyeleri, büyük bir şok yaşadı. Dükkanının önünde alkol alınmasına sinirlenen bakkal, küfürler ederek grubu kovdu ve şişeleri fırlattı…

Dünyanın en ünlü rock gruplarından birisi olan Arctic Monkeys, İstanbul’da Zorlu PSM’de hayranlarıyla bir araya geldi. 2 günlük konser serisine binlerce kişi katıldı.

Tv100’ün haberine göre; Konserlerin ardından İstanbul’dan hemen ayrılmayan grup, Beyoğlu’nda eğlenceye çıktı. Asmalımescit’te bir mekana giden grup üyelerinden Jamie Cook ve Nick O'malley, mekanın karşısındaki bakkalın önünde sohbet ederken ellerindeki içki şişelerini yere koyunca ortalık karıştı.

Dükkanından çıkan bakkal, bir anda öfkelendi. Önce tepkisini şişeleri çöpe fırlatarak veren sinirli esnaf, daha sonrasında grup üyelerinin sözlü cevabı karşısında İngilizce bağırarak küfür etmeye başladı.

Grup üyelerini bakkalın önünden kovan bakkal, bağırdığı kişilerin dünyaca ünlü star olduklarının hatırlatılması üzerine ise “Fark etmez” yanıtını verdi.

Şaşkınlığını gizleyemeyen müzisyenler çareyi mekana girmekte buldu.

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver