Zanka

Birçok olayın ardından gündeme gelen Simpsons kehanetleri, Beyrut’ta yaşanan korkunç patlamadan sonra da gündemde. Dizinin bir bölümünde patlayıcı deposunda yaşanan büyük patlama, dün yaşanan patlamayla oldukça benzer görseller olunca herkes bir kez daha şaşırdı…

Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta meydana gelen patlamanın ardından şehir, atom bombası atılmış gibi bir hale geldi. Tüm dünya ölümlerin artmaması ve yaralıların iyileşmesi için dua ediyor.

Her facianın ardından adından söz ettiren dünyanın en çok izlenilen çizgi filmleri arasında yer alan Simpsons dizisi, yine bir komplo teorisi ile adından söz ettiriyor.

Tsunami, Donald Trump'ın başkan seçilmesi, 11 Eylül ikiz kuleler saldırısı, corona virüs gibi olayları yıllar önce şaşırtıcı şekilde bilen Simpsonlar dizisinde bu kez de Beyrut saldırısının benzerinin yayınlandığı iddia edildi.

Dizinin bir bölümünde Homer Simpson depodan patlayıcı satın alıyor ve eve götürdüğü patlayıcıyı yanlışlıkla yakıyor ve tüm şehir alevler altında kalıyor.

Büyük bir patlama sonucunda liman yakınındaki yerde mantar bulutu şeklinde patlama olduğu anında her yere yayıldığı görülüyor. Patlamanın tonlarca ağırlıkta olan patlayıcı madde deposundan çıkması da yine ilginç tesadüfler arasında yer alıyor.

Dünya genelinde binlerce sosyal medya kullanıcısı bu görüntüleri paylaşarak Simpsonlar Beyrut patlamasını da bildi paylaşımları yapıyor.

 

 

Simpson kehanetleriyle ilgili haber için tıklayınız:



Bu içeriğe emoji ile tepki ver