Zanka

Önce CHP’den ardından Memleket Partisi’nden istifa eden bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin, AKP’ye katılacağı ileri sürüldü. Barış Yarkadaş’ın AKP’li bir isimle olan görüşmesine dayandırdığı iddiasının üzerine Çelebi, dikkat çeken bir paylaşım yaptı ve “Siyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur ittifakı derim” dedi…

Gazeteci Barış Yarkadaş, geçen yıl CHP'den istifa edip Memleket Partisi'ne katılan ve bu yıl da Memleket Partisi'nden istifa eden bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin AKP'ye katılacağını iddia etti.

TV100’de katıldığı programda konuşan Yarkadaş, “Bugün AK Partili bir arkadaşıma sordum, ‘Mehmet Ali Çelebi ile bir irtibatınız mı var?’ diye. 'Mehmet Ali Çelebi ile AK Parti Grup Başkanvekillerinden biri ve AK Parti MKYK Üyesi bir arkadaşımız bir temas kurdular, görüşmeler yaptılar ve Mehmet Ali Çelebi’nin ekim ayından itibaren AK Parti sıralarında artık milletvekilliğine devam etmesi hususunda anlaştılar' dedi” ifadelerini kullandı.

“6+1 DEĞİL CUMHUR İTTİFAKI”

Bu iddianın ardından Mehmet Ali Çelebi, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Çelebi’nin iddiaları doğrular nitelikteki paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Asker kökenli bir vekilim. Silahlı Kuvvetlerimizin namuslu ellerinde yetiştim. Birçok devre arkadaşım şehit oldu.40bin vatan evladımız boşuna toprağa düşmedi. PKK-Öcalan severlerin hoş görüldüğü denklemlerle işim olmaz net! Siyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur ittifakı derim!”

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver