Zanka

Erdoğan’ın kendisine yönelik “YSK Başkanı ve ekibi bunu yargıya taşımalı. Yargıya taşımak suretiyle artık bu adama bedel ödetmeli” sözlerine yanıt veren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Sen bu millete artık hiçbir bedel ödetemezsin. Kimse korkmasın” dedi…

Ukrayna dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Bizdeki seçmen bilgileri, YSK'nın elinde yok her seçmeni biliyoruz. Doğum yerlerine de bakıyoruz. Kimlere vatandaşlık verildiğini oradan çıkarabiliyoruz. Kaç yabancının oy kullanacağını biliyoruz” açıklamasını değerlendirdi.

Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamalarına inanıyor musunuz? Adamın hayatı yalan. Bir şey bildiğinden değil. Tabii bana göre, YSK Başkanı ve ekibi bunu yargıya taşımalı. Yargıya taşımak suretiyle artık bu adama bedel ödetmeli. Yeri geliyor savcılara saldırıyor, yeri geliyor hakimlere saldırıyor. Ama nedense onlar çekiniyorlar, korkuyorlar. Anayasa'yla teminat altındasınız. Anayasa'da bununla ilgili 'Kesinlikle yargıya yönelik bu tür beyanlarda bulunulamaz' diyor.”

“ONUN İÇİN Mİ DAVALARIMIZIN HAKİMLERİNİ DEĞİŞTİRDİN?”

Kılıçdaroğlu, bu açıklamalara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi.

CHP lideri Erdoğan’a şu sözlerle seslendi:

“Kılıçdaroğlu yeri geliyor savcılara, yeri geliyor hakimlere saldırıyor. Ama nedense onlar çekiniyorlar” demiş. Onun için mi davalarımızın hakimlerini değiştirdin? Bir de bana bedel ödetecekmişsin. Sen bu millete artık hiçbir bedel ödetemezsin. Kimse korkmasın.”

 



Bu içeriğe emoji ile tepki ver