Zanka

Gerçek hayatı kaçırıyorsun. Sahip olduklarına şükür etmek güzel şey elbet. Hepte bu öğretildi. Güçlü bir potansiyelin olsa bile büyük değil küçük düşünmeye teşvik edildin. Çünkü etrafındakiler kabuğunu kıracak kadar cesur değildi. 

Bu satırları okuyorsan ve kendinden bir şeyler buluyorsan; artık kendini kandırma. Gereksiz meşguliyetlerle durduğun zemini terk et.

Aksi takdirde o kaygan zemin seni her an öldürebilir.

Herhangi  bir canlıyı, bir köşede  oturtmaya  zorla ve  ona  tamamen  hareketsiz  kalmasını söyle.  Bu mümkün mü? Belli  bir süre  hareketsiz  kalmak  için  kendini  zorlayacak  fakat  sonra  kas katı  vücudun etkisiyle  dayanamayacak.  Canını acıtan,  zorlayan  her şeyden  ve herkesten uzak dur! 

Yeni başlangıçlar  için  korku  mu?

Korku dediğin  nedir  ki?

Yokla  bakalım  kendini  aldığın  yaş  süresince  hangi  korkuları  yendin,  neleri  başardın.  Başarısız  oldukların  olmadı  mı?  Elbette oldu, başarısızlıkların  bugün  sana  aslında  doğru  için rehbelik etti. Gün içinde  sende   bir sohbet esnasında benzer cümleleri dile getirdin. Herkes farklı olaylar üzerinden aynı duyguları yaşıyor. Kimimiz daha farkında ve daha cesur.  Bu yüzden  cesaret için birileri bir yerde evrene senin için mesaj veriyor. Hatta okuyorsan bu satırları bu mesajı sana  neden ben veriyor olmayayım ki!

Hemen şimdi  kendini  bulabilirsin, çünkü saklanan sensin. Kendi kendine oyun oynuyorsun. Saklanan da sensin, ebeleyen de! Hadi artık sobe....

Şaşırdın mı?

Yaşam sürekli bir şaşkınlıktır.....

Hangi planın tıkırında oldu şimdiye kadar. Hazır planları, yanıtları boşver, zaten çokta matah şey değillerdi. Artık kendi önüne geçme, geride de kalma, kendine gel!
Farkında olduğun doğrulara rağmen hatalar içinde boğulma artık.
Birilerinin zorbalıkla hayatına lider olmasına müsaade etme.



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
251