Zanka

İmam hatiplerde deizm hızla yükseliyor, dinin bekçiliği misyonunu üstlenmiş Siyasal İslamcı kız çocuğunun cinsel olgunluk yaşını konuşuyor.

Dini değerlerin içi boşaltılıyor, Siyasal İslamcı kız çocuğunun yatağa girme yaşını tartışıyor.

Siyasal İslam dünyada ve Türkiye'de hızla miadını dolduruyor, Siyasal İslamcı kendini yenileyip modern dünyaya ayak uydurmak, yeni hedefler koymak yerine, yere oturup bağdaş kurmuş, Kur'an'a göre kız çocuğu ne zaman akıl baliğ yaşına eriyor diye parmaklarını eğe büke matematik hesabı yapıyor.

Din menfaat sağlamak üzere sadece şekil olarak yaşanıyor öyle ki birçok kadın başı açık olsa da işe girebilmek için sonradan türban takıyor, Siyasal İslamcı eğilip tek gözünü kısmış, dikkatle kız çocuğu ergenliğe girdi mi girmedi mi onu gözlüyor.

Sosyal medyada ve sosyal hayatta annelerimizin ninelerimizin beyaz yaşmağı suiistimale uğruyor. Başı bağlı diğer yerleri açıkta kadınlar İslami değerleri provoke ediyor, Siyasal İslamcı kız çocuğu on beş yaşına girdi mi tamamdır, diyor.

Din ahlak elden gidiyor, namussuzluk erdem sayılıyor, sabi sübyanın ırzına geçiliyor, Siyasal İslamcı çocuğun rızası varsa evlenir, diyor.

Dolar almış başını gitmiş insanlar çöpten yiyecek topluyor, Siyasal İslamcı ekranda hararetle çocuğun bel altını tartışıyor.

Ramazanı idrak etmişiz, bayram kapıya dayanmış, tüm bu zaman zarfında Siyasal İslamcı kız çocuğu dışında hiçbir şey konuşup tartışmak istememiş. Tipik bir obsesif kompülsif gibi bu konuyu düşünmeden edememiş, kimseler dikkatini dağıtmayı başaramamış.

Siyasal İslam bitmiş, Siyasal İslamcı kürekle ağır ağır kendi mezarını kazıyor. Dertleri İstanbul Sözleşmesi’yle, dertleri hâlâ kadınla.

KINAMALARA DOYAMADIK

İzmir'deki Çav Bella olayından sonra iktidardan muhalefetine herkes ağır başlı ciddi hallere büründü, “Efendim kutsal yerdir kınıyorum, düşündüm, evet, eminim son derece yanlış bir şeydir.” Tarzında açıklamalar yaptılar.

Öyle ki kınamayan kaldı mı diye sosyal medyada birbirlerini kontrol ettiler.

Bu olay muhalefete çamur atmak üzere iktidar için zaten ekmek ve su gibidir de…

Seçim zamanlarında camilerde toplantı yapan AKP'yi ne çabuk unuttunuz.

Erdoğan için geç ya da erken okunan ezanları ne çabuk unuttunuz.

Camilerin kutsallığı mı kaldı?

Şimdi doğru ile yanlışı birbirinden ayırmayı henüz öğrenmiş yeni yetmeler gibi janjanlı laflar ediyorsunuz da…

Camiler mabet olmaktan çıkalı epey olmadı mı?

Din üzerinden siyaset yapanların, seçim meydanlarında Kur’an sallayarak oy isteyenlerin güdümüne girmedi mi?



Bu içeriğe emoji ile tepki ver
31